Apfi albert int vaaka

ALBERT-koulutus: ekologiset sisällöt, ma 11.12.2023, klo 13–15 (zoom)

Verkkokoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan tekijöitä ekologisemman työkulttuurin käsitteeseen. Ekologiset sisällöt -koulutuksen (editorial) aikana tullaan tutustumaan mm. siihen, mitä tarkoittaa ympäristökestävä av-ala sekä miksi ja miten alamme tulisi muuttua. Koulutuksessa tullaan keskittymään erilaisiin keinoihin, kuinka ilmastoteemat voi tuoda osaksi sisältöjä ja mitä niillä voidaan saavuttaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan oheisella lomakkeella. Mikäli sinulla on kysyttävää koulutukseen liittyen, käytä oheista lomaketta tai lähetä sähköpostia albert@apfi.fi. Osallistujille lähetetään zoom-linkki koulutuspäivän aamuna Tapahtumaa ei tallenneta eikä koulutusmateriaaleja laiteta jakoon jälkeenpäin.

#albertsuomi #alberfinland #wearealbert

Mikä on albert?

Albert on kansainvälinen, av-alalle rakennettu ympäristöjärjestelmä. Se on kokonaisuus, joka tarjoaa alan ammattilaisille ilmaisia työkaluja, joiden avulla tuotannot voivat muun muassa laskea tuotannon hiilijalanjäljen ja tähdätä tuotannon ympäristösertifiointiin. Albertin puitteissa järjestetään myös ympäristökoulututusta, joiden suorituksesta koulutetuille lähetetään todisteeksi logo (henkilökohtaiseen käyttöön). Suomessa APFI hallinnoi albert-järjestelmää, jonka kansallinen lanseeraus on osa av-alalle luotavaa Kestävän kehityksen strategiaa.

Yhteystiedot

Kysymyksiä tai kommentteja